Innan jag började med LCHF var jag värsta ugnspannkake-junkien och åt det minst en gång i veckan. Så om jag garanterar att detta är den bästa LCHF-varianten så tror jag att ni kan lita på mig
Sätt ugnen på 225 grader. Rensa först bort skinnet och benen från kycklingen. Rulla sedan ut smördegen på en ren yta med pappret kvar under (det fastnar inte på bordet då)
Salt- efter tycke. Grovmalen svart peppar- efter tycke. 1 bit feta ost/vit ost- efter tycke. Idag blev det en ost och skink paj med broccoli och smulad feta ost
Mina barn älskar denna paj. 250-300 gram skinka. Rör ihop alla ingredinenser till pajdegen och tryck ut i pajformen eller en avtagbar botten, ca 24-25. Tryck ner tomaterna och in i ugnen i ca 25-30 minuter. 250-300 gram skinka
3-4 dl riven ost. 5-6 st körsbärstomater. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda i 10-12 minuter. In i ugnen i ca 30-35 minuter tills det stelnar. 3-4 dl riven ost. 5-6 st körsbärstomater
När äggsmeten precis har stelnat så lägger du skink- och tomatfräset över halva omeletten. Gott som tusan är äggröror, omelett eller bara ett vanligt kokt ägg på mackan
Det är måndag och åter vardag. Det fordrar god mat efter veckans första arbetsdag, som t ex dessa snabblagade biffar med tzatsiki, lite grönt och pitabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.