Har inte ens koll på vad jag ska blanda i nästa gång, på dag 4. Blev lite taggad att prova det här med surdeg efter att jag var på Mat för livet-mässan
Detta är för att det ska blanda sig väl med smörblandningen. Share this. Lägg på plåten, platta inte till dem utan de kommer att sjunka ner av sig själva och bli helt perfekta i formen
Tänk vilken lycka när man har lärt sig att cykla, fast farfar fick höja sadeln Mille har långa ben. Godingarna har haft grannens barnbarn att leka med idag, det är så härligt att höra barnstoj igen på vår gata… när vi flyttade hit var det många barn på gatan och det var liv och rörelse
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid)
Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Satte ihop och ändrade lite olika recept som jag tänkte skulle passa bra tillsammans, den här kommer jag helt klart att baka snart igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.