* Om man laga mindre del, mikro kortare tid. Jag älskar italiensk efterrätt och denna enkla matlagning pannacotta med marshmallow infördes i en japansk tv-program (Receptet var lite annorlunda, dock)
Foto. Tina FallgrenTinas potatissalladFärskpotatis/delikatesspotatisoliverruccolasalladsoltorkade tomater + lite av oljanfetaostpurjolöksalt och peppar1
Garnera med bokstäver gjord av socker som på min bil. I går kväll hade jag gäster hemma så jag gjorde en överraskning till dem, nämligen pannacotta med caramellsås
Koka ca ½ minut. Skeda gelén över pannacottan, ställ den i kylen för att stelna. Njut Pannacotta. Låt det sjuda, tills de är mjuka och mosiga, ca 10 minuter. Koka upp och sjud, ca 1 minut
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottan och hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Pannacotta är en av de lättaste och godaste efterrätterna att bjuda på. Pannacotta kommer från norra Italien och betyder kokt grädde och grundsmaken är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.