Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Daimcrunchet utgjorde en perfekt kontrast till den mjuka och krämiga pannacottan. Pannacotta. Igår testade jag hans recept på chokladpannacotta med daimcrunch och det var en 10-poängare
Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå. Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottan och hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Pannacotta är en av de lättaste och godaste efterrätterna att bjuda på. Pannacotta kommer från norra Italien och betyder kokt grädde och grundsmaken är
Den här pannacottan med Ahlgrens bilar är så enkel att göra med bara två ingredienser, i vanliga fall har man alltid gelatin i pannacotta men då bilarna redan innehåller det behövs det inte tillsättas
Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Jag har gjort en liten remake av min kokosfyllda chokladcookies. Har ni testat dem så vet ni att de är magiskt goda men jag vågar ändå påstå att de här blev snäppet bättre
Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diametern. Lägg alla ingredienser till bottnen i en fryspåse och kavla sönder kakorna med en kavel
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Jag är inte så förtjust i pannacotta. Jag gillar inte när pannacotta är lite "gummi/geléaktig" och tyvärr blev det så ändå så man kan nog minska ner ännu mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.