Garnera pannacottanmed chokladen. Pannacotta. Koka upp grädden med uppsnittad vaniljstång och socker. Ta upp dem och smält med 1 msk av mangopurén i en kastrull. Fördela ovanpå pannacottan och ställ kallt i 2 timmar att stelna
Sätt på medelstark värme och rör tills sockret löst upp sig. Då smöret smält, tillsätt grädde och rör för glatta livet tills smeten är jämn då är det dags att tillsätta saltet och att röra lite till
O´hoj salted caramel. Sist ut på middagsbordet kom den här söta godingen. Den är otroligt enkel att göra men behöver ett par timmar i kylen för att stelna
Spara lite salt att dekorera såsen med. ) Kul med bilder och bara små korta meddelanden. Men vad säger ni om en saltkolasås och till det stora chokladmaränger, glass och vispad grädde
När den är rumstempererad, häll kolasåsen på pannacottan och toppa med lite flingsalt. Dela vaniljstången och skrapa ur innanmätet och lägg i en kastrull tillsammans med socker och grädde
Parfaiten är smaksatt med kardemumma och serveras tillsammans med cashewnötsknäck och saltkolasås. Men efter grillat med lite starka såser är det minsann inte så dumt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.