Blanda créme fraiche, grädde (ovispad) med veggelspulvret, Värm i en kastrull på medelvärme under omrörning i några minuter, gräddblandingen tjocknar snabbt
Skiva halloumin och stek i smör. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Bryn lök, selleri, tomatpuré och krossade hummerskal i smör i en kastrull någon minut
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Inlägget Polkamousse, härlig dessert som passar fint till nyår publicerades ursprungligen på Delikatessboxen
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Koka upp grädden försiktigt och koka i några minuter tills blandningen tjocknat. Det finns mycket god mat jag ska dela med mig av, och jag tänkte börja med nyårsmaten
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.