Koka risgrynen i vattnet i 10 minuter. Späd med mjölken och koka på svag värme i ytterligare 15 minuter till en lös gröt. Bryn i stekpanna med smör och sirap ca 2 min dra sedan ner värmen och låt småsteka i 15 min. Lägg sedan allt i en ugnsform och ställ kålpuddingen i ugnen i ca 35 minuter
Här kommer köttfärsrätt nummer två, det blev kålpudding. Kålpudding. Värm upp vattnet och smält buljontärningen i vatten och häll över vätskan över kålpuddingen
Blanda ihop ingredienserna till färsen (köttfärs, keso, ägg, grädde och örtsalt )Skala och hacka löken, skär vitkålen i mindre bitar och stek i stekpanna med smör tills det mjuknat
På förmiddagen i morgon, min lediga dag, ska jag baka kanelbullar och kanske också lite cupcakes. Blev så vansinnigt sugen kålpudding på väg hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.