Gör min första vlogg för minYouTube-kanal och gör en så kallad ”what I eat in a day”-video. Minns att mamma var med och att jag hade på mig en vit kjol med spets
När det kommer till huvudrätt och förrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godheter medans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 250 gram varmrökt lax
Detta recept är inte lika hållbart men klarar sig i alla fall i en-två veckor i kylen. Inte så nyttigt med socker till gurkan som är god nog i sig själv, men bra sätt att spara överskottet
Skär sparrisen i bitar och koka ett par minuter i lättsaltat vatten. Lägg lax och sparris på salladsbädden och strö över solrosfrön och dutta ut lite crème
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Varmrökt lax som ni inte måste ut och kicka igång röken för utan det går att köpa sig en färdig bit i butik
Snabb och enkel rätt som passar till både lunch eller middag. Lägg sparrisen ovanpå och därefter den varmrökta laxen, servera med en klick creme fraiche
Skivad rökt lax eller gravad lax blir också gott. 2 laxfiléer à 120 gram, varmrökt eller färsk lax. 1 huvud röd eller grön romansallad. 100 gram salladsmix blandad grönsallad
Garnera laxenmed gräslök och servera tillsammans med ris och grönsker. Smula ner en buljongtärningen i en kastrull och låt koka upp tillsammans med creme fraiche och matlagningsgrädde
Smörstek sparrisen så att den mjuknar lite och dela sedan den i mindre bitar. Snurra lax-skivorna till små blommor och ställ på tallriken, runt i kring salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.