Vanliga ingredienser som ofta finns hemma och inte det minsta krångligt att baka. Låt degen jäsa under bakduk i 30 min. Låt jäsa under bakduk i 30 min. Grädda mitt i ugnen i 225° i ca 12 min
Detta är den ultimata billiga middagen, och en rätt som min mamma själv kallade för "Fattigmansmat". När jag och min bror växte upp gjorde min mamma ofta detta till oss, och vi älskade de lika mycket båda två
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.