Ser inte problemet med det. Jag bor själv, varför ska jag dra fram mina stora keramikformar och tillaga middagarna i dem, för att sedan lägga över det som ska frysas i andra formar
Igår vart det enkel middag Räkpasta sallad (barnen åt tidigare och dom åt lax med pasta. Blanda dijonsenap och vitlök i en bunke, tillsätt olja droppvis medans man vispar, var försiktig så att den inte skär sig och ha i så mycket olja så den blir fast, tillsätt balasmvinäger en lite skvätt även salt och peppar smaka av ev mera vitlök, vispa i vatten så att den blir lite mera lös i fall man vill ha det
Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Som sagt, om man vill göra som svågern struntar man i att dela bottnen och låter den vara som den är i långpannan och sedan toppar man med vispad grädde ochjordgubbar
Klicka ut den vispade grädden snyggt ochavslutamed att riva lite god mjölkchoklad över. Börja med att koka burken med mjölken, tag bort pappret som sitter runtom och lägg burken i en kastrull och fyll upp med vatten
Avslutade kvällen med att lyssna lite på Eva Cassidy. Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.