T-bone med polenta, kantarellsås, ugnsbakade cocktailtomater och sparris
Rostad mandel och ruccola
Rostad mandel och ruccola
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 portioner 1 grovt hackad gul lök
  • 1 morot i bitar
  • 1 dl kantareller
  • 2 msk smör
  • 2,5 dl polenta
  • 1 dl vitt vin
  • 8 dl vatten
  • 1 kycklingbuljongtärning 1 tsk salt
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk rapsolja
  • 10 cocktailtomater 1 msk olja
  • salt och peppar
  • En tunn skiva surdegsbröd
  • 1 msk smör
  • 1 liter rensade kantareller
  • 1,5 msk smör
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.