Denna mugcake är lowcarboch innehåller inte mejeriprodukter. Mugcakes är något som jag vet att många av er läsare och följare gillar och uppskattar att få tips om
Blomkål är bara så himmla gott – och kan användas till allt möjligt. Själv tycker jag om att använda den t ex som ersättning för ris och dylikt (kolla mina tidigare recept på blomkålsris nedan)
Igår svängde jag ihop kanelbullar lowcarb, alltså kanelbullar utan all gluten och vete. Det är så mysigt och det är just stunder som denna som gör att jag älskar hösten
För någon vecka sedan visade jag mina glutenfria kanelbullar med mandel och bovete (som roligt nog blev mycket omtyckta), och nu visar jag er en lowcarb-variant av kanelbullar
Inlägget Chia och kokosgröt med kardemumma – lchf, paleo, lowcarb dök först upp på. Jag älskar verkligen att inleda morgonen med en skål varm gröt toppad med bär och nötter
Julen närmar sig med stormsteg och det känns faktiskt ganska mysigt. ) Julborden är bokade och det blir två stycken för mig i år, ett traditionellt och ett med asiatiskt tema
Choklad mugg-kaka med vaniljkesella och jordgubbar (lowcarb). Efter lite jobb framför datorn åkte jag och David till gymmet och jag körde rumpa/baksida lår
Låt svalna och förvara i kylen. Servera med hallon och ev kokosgrädde. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
KOLATÅRTA MED CHOKLADKRÄM OCH BISKVIBOTTEN LOWCARB. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Gjorde en cirkel med lite mer reps än vad jag brukar och det sved rejält i magen vill jag lova. Ni som har följt mig ett tag har kanske läst att jag ÄLSKAR gröt, framförallt havregrynsgröt, och gillar att variera den så det inte bara blir den vanliga kanel- och äppleversionen
Den här gröten är riktigt god och mättande. Dessutom är den lowcarb med ett högt fiberinnehåll. Koka på väldigt låg värme under några minuter så fibrerna och grötmixen tjocknar till och suger upp vätska
Jag bytte dock ut mjölet mot Manitoba Cream, ett mjölsort som ger saftigare och luftigare bullar. Jag använder smör och aldrig margarin, man får mycket godare bullar
och grädde. Tillsätt fiberhusket och blanda väl. grädde och bär. Hur gott och. Psylliumfrön kommer från en växt i grodbladssläktet och den färdiga produkten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.