Den här gröten är riktigt god och mättande. Tröttnat på den vanliga gröten. Kom ihåg att röra om hela tiden annars kan det brännas i kastrullbotten, och det vill vi inte När den har börjat småputtra lite och efter att den dragit ihop sig lite kan du öka värmen lite så den kokar upp ordentligt i någon enstaka minut
Fyll den med köttfärs, kyckling eller annan marig fyllning för att få en härlig lunchwrap, eller kanske lite pålägg, avokado och grönsaker för ett härligt frukost eller mellanmålsalternativ
(nu när jag tänker efter kommer jag definitivt göra det till midsommar. Jag är fortfarande helt galen i blomkål och det finns nog ingen som kan slå mitt intag av grönsaker just nu
Med en stekspade så smeta ut bröddegen i pannan, degen kommer att vara tjock och kladdig men desto merwrapen steks desto fastare ochmer lätthanterlig blir den
Blomkål är bara så himmla gott – och kan användas till allt möjligt. Själv tycker jag om att använda den t ex som ersättning för ris och dylikt (kolla mina tidigare recept på blomkålsris nedan)
Det blir en ganska liten portion som kan se lite ynklig ut i skålen men eftersom det är både protein och nyttigt fett i så mättar den mer än vad man kan tro
Med en stekspade så smeta ut bröddegen i pannan, degen kommer att vara tjock och kladdig men desto merwrapen steks desto fastare ochmer lätthanterlig blir den
Ha sedan ner salsa, yoghurt (ju mer salsa än yoghurt så blir det mer såsigare men om du tar ungefär samma mängd av båda så blir den krämig, så det är en smaksak på hur du vill ha den) och majsen ev bönor
Kroppen är expert på att anpassa sig och går du till gymmet och gör samma övningar och använder samma vikter vecka för vecka, år ut och år in så kommer kroppen inte finna någon anledning att bli starkare
Jag och David kommer åka till några vänner i Norrköping där vi ska träna, gå långpromenader med hundarna (de har också två amstaff, men har tikar så det kommer bli kaos, ha ha), äta god mat och bara umgås
Tidningarna går att prenumerera på om du inte har vägarna förbi Centralstationen i Stockholm. Choklad mugg-kaka med vaniljkesella och jordgubbar (lowcarb)
Låt svalna och förvara i kylen. Servera med hallon och ev kokosgrädde. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Strö över lite kanel och för mer smak, lägg till lite valnötter. När man tränar mycket och jobbar hårt med kroppen händer det väldigt ofta att muskler blir korta, spända och stela
Läs mer om dagen HÄR. Jag har gjort ett glutenfritt recept på tortillas som ni hittar här, och det går även att göra dem med mitt recept på lowcarbwraps
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.