Redan vid första sippen så visste vi att de var en bra chansning herr M gjort, ett friskt och fräscht vin med många bubblor - precis som vi vill ha det
Det känns inte alls kul de förstatre-fyra dagarna men sen…det är som en kick. Jag älskar att laga och äta mat och dricka goda viner och bara njuta av hela härligheten…men efter ett tag visar det sig både på vågen och det allmänna tillståndet, att det kanske blivit lite för mycket av det goda
Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton. 2-3 dl riven parmesanost. 15 -20 bruna champinjoner beroende av storlek. 1-2 ägg. 2-3 dl riven parmesanost. 15 -20 bruna champinjoner beroende av storlek. 1-2 ägg Lammet
Häll över såsen och sätt in i ugnen ca 20-25 minuter. Jag har blivit lärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som man lär utan det blir inte fisk så ofta till middag
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. Det var en nöjd och glad nybliven 1-åring som stupade i säng i kväll. Du behöver (ca 10-12 port). 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. Grädda mitt i ugenen 20-30 min tills pajen fått fin färg. Matpaj ca 10-12 port. 2 förpackningar krossade tomater
Efter det så lägger du i en klick philadelpiaost- naturell eller med t. Pannbiff på en broccolimosbädd som serverades med stekt lök, gräddsås och lågkalori lingonsylt
Provstek en bit för att smaka av kryddningen. Forma fyra stora pannbiffar och stek dem sakta i smör och lite olja tills de är knaprigt gyllenbruna, 4–5 minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.