RISNUDELSALLAD MED AVOKADO OCH RÄKORLägg detta i skål tillsammans med sockerärtorna. Lägg upp salladen på stort uppläggningsfatochlägg de chili- & vitlöksstekta räkorna ovanpå Malin's Diner
Gratinerad ansjovisrulle toppad med riven ost Smält fettet, rör ner mjöl och späd med mjölk och grädde. Tillsätt ansjovisspad, gulor och bakpulver. Servera gärna ansjovisrullen med en sallad Hemmets Journal
Räksallad med pepparrotsdressingLägg upp salladen genom att blanda sparris, ärtor, räkor, sallad, dill och persilja. Skala och koka sparrisen tillsammans med lite citronsaft, smör och socker www.koket.se
Cheesecake med lax och pepparrot Blanda med dill, pepparrot, kesella och det mesta av gräddfilen. Smaka av med salt. Tillsätt smöret och mixa ihop mittkok.expressen.se
Tonfisksallad med ris och ägg Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl ris , kokt 2 burk(ar) tonfisk, i vatten 4 st ägg , hårdkokta 1 ask machésallad 2 st salladslök(ar) 1 ask cocktailtomat(er) 1 st röd paprika 1,5 dl majskorn 1 förpackning alfalfagroddar Dressing 1 dl gräddfil 1,5 msk majonnäs 1,5 msk chilisås 1 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana 4 2 ägg 1 förp matjessill (gärna delikatessmatjessill, à 270 g) 1/2 grönt äpple 1/2 rödlök 1 dl smetana salt peppar 1/2 kruka dill 4 skivor knäckebröd Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Matjessill med ägg, rödlök och creme fraiche Smaka av med ev. Skala äggoch hacka dem. Tillsätt creme fraiche och senap. Koka ägg hårdkokt. med is under. Lägg på sillen och röran vid servering receptfavoriter.se
Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt. Smält smör i en kastrull på medelvärme. Koka äggenoch potatisen var för sig i saltat vatten www.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Matjessill med mandelpotatis, ägg och brynt skaldjurssmör – en ny klassiker!matjessillfiléer. Slå smörblandningen över sillen och toppa med den finhackade gräslöken. Koka äggen, mediumalltommat.se
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Toppa potatisen medmatjessilloch rödlök. Häll på varmt brynt smör och toppa sedan med dillcreme och det rivna äggetwww.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.