Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna
Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna
Garnera med dill ochsmörgåskrasseoch toppa medbryntsmör precis före servering. Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom
Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor. Börja med att koka polisen ochäggen, skiva potatisen och hacka äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.