Idag blev det en fräsch sallad med varmrökt lax, räkor och sötpotatis till middag. Till salladen hade jag en lime och ingefärsdressing som du hittar receptet på här
Förslag på riktigt goda ochmatigamackor tas tacksamt emot för kommande fredagar. I fredags blev det ciabatta fylld med knaprig prosciuotto, mozzarella och tomat
Denna matigaoch goda soppa, med bland annat vitkål, potatis, paprika och het grön currypasta, satte verkligen fart mitt blodomlopp och ökade säkert min kroppsvärme med några grader
Servera med en sallad och avrunda med en frukt. Vispa samman ägg, filmjölk och olivolja. Blanda ner grahamsmjöl, vetemjöl, bakpulver, basilika och salt
Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar. Rosta valnötterna hastigt på medelhög värme i en torr panna
Ingredienser Portioner. 4 500 g färdiggokta rödbetor 1/2 tsk flingsalt 1 burk matvete (à ca 400 g) 1 påse babyspenat eller ruccola (à 65 g) 150 g getost av chèvretyp 600 g varmrökt makrill eller lax Senapsdressing 1 1/2 tsk dijonsenap 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk flytande honung 1/2 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.