Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. smördeg, färsk, kavlad. Rulla ihop en rulle från långsidan, rulla in den i pappret och lägg den svalt
I och för sig har jag ingenting emot varken vegetarianer eller veganer och äter själv med stor aptit både vegetariskt som veganskt när det finns behov för det eller alla de gånger det bjuds på det, men jag gillar inte tanken på att det skall gå på bekostnad av miljön, och låt mig gå lite djupare in i denna tankegång fören ni dömer mig som idiot
Det trasslar o smular sönder - Nu har jag hittat ett saftigt o härligt recept somär kanoners. Jag gillar verkligen saffransbiscotti, men tycker ofta att de är grymt svåra att rulla i hop o ut i längder
De kan vara särskilt små hamburgare men också små andra mackor, en hamburgare är faktiskt en smörgås egentligen, med pulled pork, corned beef, kalkon, tuna salad, eller vad som helst som man kan stoppa mellan två bröd egentligen
Hetta upp oljan i en traktörpanna eller emaljerad gjutjärnsgryta. Man kan välja att ta enbart mixade, soltorkade tomater eller enbart tomatpuré, men vi valde att ta båda delar
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.