---Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantz på. Häll upp jordgubbssåsen på ris àla maltan. Skölj av noggrant i ett durkslag/trådsil med ljummet vatten så det rödaktiga blötläggningsvattnet försvinner
Häll upp jordgubbssåsen på ris àla maltan. Skölj av noggrant i ett durkslag/trådsil med ljummet vatten så det rödaktiga blötläggningsvattnet försvinner
Mixa alla ingredienser till soppan. Dela det här. TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utGillaGillaLaddar. Jag tycker Raw Food är spännande om än extremt – för att kallasRaw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart. 1 tsk lantbuljong. 1 tsk lantbuljong
Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Plattor. Himalayasalt. Gör plattorna. Börja med ett lager zucchini, fortsätt och varva med tunna lager cashewost, tomatsås och avocado
---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Börja med ett lager zucchini, fortsätt och varva med tunna lager cashewost, tomatsås och avocado
se Rawcoleslaw. ---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Rawcoleslaw1 litet vitkålshuvud1 rödlök2 dl sour cream1 tsk dijonsenap1 msk linfröolja (eller annan olja)1 mak citronsaftHimalayasaltSvartpepparStrimla vitkålen och rödlöken. Pestofyllda tomater (2-4 st)2-4 stora tomater (2 bifftomater eller 4 vanliga)1/2 kruka färsk basilika2 msk pinjenötter2 msk näringsjäst1 msk olivolja1 msk citronsaftHimalayasaltSvartpepparSkär locket av tomaterna och gröp ur det blöta i dem (spara de köttiga väggarna)
Soppan är klar. ---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Ingredienser2 dl kokosflingor4 dl vatten2 lime2 tsk curry1 tsk garam masala1 tsk korianderHimalayasalt1 tsk lantbuljong1/3 färsk fänkål1 rödlök2 tomater1/2 röd paprikaGör så härMixa Kokosflingor med vatten till mjölk
---Recept på raw food från Maja cedergren på majogreenlife. Rulla till små bollar på en plåt. Ingredienser2 dl solrosfrön1 msk linfrö1 msk psylliumfröskal3 dl rivna morötter1/2 rödlök2 vitlöksklyftor5–10 soltorkade tomater2 tsk falafelkryddaSalt och pepparGör så härBlötlägg solrosfröna över natten eller i ett par timmar och skölj sedan noga
purjolök eller salladslök2 isbitar (om det är varmt ute är det att rekommendera)Gör så härMixa i din mixer tills det blivit en len konsistens. ---Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantz på 3 dl fänkål
Gott med denna kalla shake när det är varmt ute. Ingredienser1 dl blötlagda cashewnötter4 dl frysta jordgubbar2 frysta bananer i bitar4 färskpressade apelsiner2 msk rå agavesirapGör så härTa ut jordgubbar och bananer från frysen och släng dem i mixern för att låta dem tina lite medans du pressar apelsinernaHäll sedan ner apelsinjuicen och cashewnötterna och söta med agavesirapen och mixa sedan till en slät shake. ---Recept på råkost/raw food från Sudha Carlsson 1 dl blötlagda cashewnötter
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.