Skär fisken i mindre bitar och salta. Nu den här årstiden när det är kallt så tycker jag det är himla gott med kryddrik mat, inte stark mat men kryddig mat tex indiskt och thaimat
 Till couscousen valde jag att göra köttfärsbiffar smaksatta med kebabkrydda (finns att köpa hos Aromia ), rostade grönsaker och Sweet Red Pepper Sauce  och god grönsallad
I den undre tillagas grytan med grönsaker och kött/kyckling och i den övre tillagas couscousen. Det här är ett recept som jag länge velat dela med mig av men dragit mig för eftersom jag försöker att hålla mig till enkla recept som man inte behöver några "speciella" material för att göra men såå många har frågat mig om det så jag ger det ett försök
En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt medmarockansk kryddblandning så får den heta marockanskcouscous
Servera gärna den marockanskafiskenmedcouscous och marockanska morötter. Servera medmarockanska morötter som du finner recept till här på Katinkas Kitchen (sök i sökrutan uppe till höger) och gärna coucous smaksatt med gurkmeja, chili eller harissa, saft från de grillade citronerna, olivolja, soltorkade tomater, torkade aprikoser, lite vitlök, koriander och mynta
Enkel vardagsmat med fokus på god smak utan massor av onödigt. marockanskfisk. Lägg fisken ovanpå om du har hel fisk skär några snitt i fisken och lägger blandningen i och ovanpå
Upp medfisk, grönsaker och juice från pannan, strö med reserverade basilikablad, och stoppar in. Vid tiden fisken kokas bör couscous ha sugit upp allt vatten och vara redo att tjäna
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.