Marockansk fisk med ångad couscous
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Marockansk fisk med ångad couscous, 4 port
  • 5 dl couscous
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk olivolja
  • 30 g smält smör
  • 500 g koljafilé
  • salt och svartpeppar
  • vetemjöl att vända fisken i
  • smakneutral rapsolja att steka i
  • 3 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor 2 burkar konserverad tomat
  • 1 tsk färsk timjan
  • 1/2 kruka färsk persilja
  • 1 1/2 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk paprika
  • 1/4 tsk chiliflakes
  • salt
  • 1 buljongtärning en nypa saffran
  • 1 handfull färska basilikablad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.