Till couscousen valde jag att göra köttfärsbiffar smaksatta medkebabkrydda (finns att köpa hos Aromia ), rostade grönsaker och Sweet Red Pepper Sauce  och god grönsallad
Till couscousen gjorde vi en marockansk fiskrätt som verkligen blev överraskande lyckad. Couscous tillagad på detta sätt blir fantastisk stunsig med prefekt konsistens
I den undre tillagas grytan med grönsaker och kött/kyckling och i den övre tillagas couscousen. Det här är ett recept som jag länge velat dela med mig av men dragit mig för eftersom jag försöker att hålla mig till enkla recept som man inte behöver några "speciella" material för att göra men såå många har frågat mig om det så jag ger det ett försök
En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt medmarockansk kryddblandning så får den heta marockanskcouscous
Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat. Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita
Servera grytan medcouscous och grönsaker. Billig och nyttig rätt med mycket smak. Var noga med att bara få med det allra yttersta av skalet på citronen, annars blir det en äcklig besk smak
Servera medkebaben. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagning till och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sin lilla tid
( Jag använder en form med galler, blir perfekt). 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.