Maris Vegetariska julbord för 8 personer
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Grönkål
  • 2 st Rödlök
  • 4 st Fikon Färska
  • 1 st Citron
  • 1 st Aubergine
  • 1 st krukor Dill
  • 1 st Purjolök
  • 1 kg Delikatesspotatis
  • 2 st Citron
  • 1 kg Sötpotatis
  • 50 g Ingefära Hackad
  • 1 st Vitlök
  • 3 st Apelsin
  • 1 st Granatäpple
  • 1 kg Rödkål Färsk
  • 1 st Äpplen
  • 500 g Brysselkål
  • 50 g Tranbär
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 100 g Riven Ost
  • 100 g Roquefort
  • 4 st Ägg
  • 250 g Mat & Bak Smör
  • 100 g Ädelost
  • 500 g Cheddarost
  • 500 g Edamerost
  • 100 g Fetaost
  • 0.5 dl Senap Grovkornig
  • 0.5 dl Råsocker Strö
  • 0.5 dl Vitvinsvinäger
  • 1 dl Rapsolja
  • 1 st Grönsaksbuljong
  • 1 st Nejlikor Hela
  • 1 st Lagerblad
  • 1 st Vitpeppar
  • 1 st Tomatpuré
  • 0.5 dl Honung Flytande
  • 1 st Ströbröd
  • 1 st Sirap Ljus
  • 1 tsk Äppelcidervinäger
  • 1 st Salt Fint
  • 1 st Svartpeppar
  • 550 g Pizzadeg
  • 100 g Tångcaviar
  • 200 g Hasselnötter
  • 50 g Pistagenötter
  • 100 g Pecannötter
  • 600 g Veg. Biffar/Bullar
  • 550 g Spisbröd
  • 5.6 L Julmust

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.