Maris klassiska julbord för 8 personer
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Julskinka
  • 800 g Prinskorv
  • 800 g Köttfärs
  • 375 g Ansjovisfiléer
  • 1 st Caviar & Stenbitsrom
  • 1 kg Revbensspjäll
  • 200 g Lax Gravad
  • 840 g Inläggningssill
  • 400 g Matjessill
  • 2 st krukor Persilja
  • 2 st Gul lök
  • 2 st Rödlök
  • 1 st krukor Dill
  • 1 kg Delikatesspotatis
  • 1 kg Rödkål Färsk
  • 1 st Äpple Royal Gala
  • 3 st Citron
  • 3 st Apelsin
  • 1 st Granatäpple
  • 200 g Grönkål
  • 50 g Ingefära Hackad
  • 1 st Vitlök
  • 1 kg Sötpotatis
  • 500 g Brysselkål
  • 1 kg Potatis Fast
  • 1 st Senap Söt och Stark
  • 200 g Rostad Lök
  • 8 msk Kalvfond Buljong
  • 0.5 dl Sirap Ljus
  • 1 msk Äppelcidervinäger
  • 1 st Nejlikor Hela
  • 1 st Stjärnanis
  • 1 st Lagerblad
  • 1 st Ättika
  • 1.5 dl Allroundmarinad
  • 1 st Hovmästarsås
  • 1 st Äkta Majonnäs
  • 1 st Senap Dijon
  • 1 st Salt Fint
  • 1 st Svartpeppar
  • 2 dl Rapsolja
  • 1 msk Honung Flytande
  • 1 dl Strösocker
  • 1.5 dl Ströbröd
  • 6 st Ägg
  • 150 g Riven Västerbottensost
  • 2 dl Yoghurt för Matlagning
  • 100 g Fetaost
  • 500 g Cheddarost
  • 500 g Edamerost
  • 5 dl Vispgrädde
  • 250 g Mat & Bak Smör
  • 50 g Pistagenötter
  • 200 g Hasselnötter
  • 5.6 L Julmust
  • 550 g Spisbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.