Blanda samman ingredienserna till marinaden i en påse och vänd i kycklingvingarna. 700 g kycklingvingar. 5 tsk salt 1 msk örtkrydda 700 g kycklingvingar Ugn
Det var jag igår när föräldrarna jobbade och det enda som fanns kvar i frysen var kycklingvingar. Jag ska vara ärlig, jag brukar verkligen inte tycka om kycklingvingar, kött med ben i överhuvudtaget är inget för mig
Lägg ner kycklingvingarna och massera runt marinaden. cirka 900 g kycklingvingar. 1brödTorka av kycklingvingarna. 1Låt kycklingvingarna bli rumstempererade
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.