Apples, salted caramel and brownsugar crumble. (The sugar will go from white, to yellow to light amber, medium amber and then dark amber - a kind of reddish brown)
)Imorgon är tanken att jag tillslut ska träna lite på Angel Food Cake. Salty CaramelChocolateCakeBottnar270 g vetemjöl450 g strösocker135 g kakao9 g bikarbonat6 g bakpulver7 g salt90 g neutral olja265 g mjölk blandad med 20 g vit vinsvinäger285 g hett kaffe3 ägg2 tsk vaniljessensSätt ugnen på 180 grader (ej varmluft). Smöra och mjöla fyra formar som är ca 15 cm i diameter (samt en som är 20 cm i diameter för det blir smet över till antingen ytterligare en större tårtbotten eller ett gäng cupcakes)
Caramel Pear CakeBottnarna240 g rumsvarmt smör240 g marsipan150 g strösocker1 tsk vaniljpulver6 ägg170 g vetemjöl6 g bakpulver5 g salt60 g mandelmjölca 150 g purégjord på ett moget skalat och urkärnat medelstort päronSätt ugnen på 175 grader (150 grader varmluft)
Pour the caramel over the cake bases and put back in the fridge. caramel sauce. This is a cake that you make in no time, no oven is needed and I can say that it is so good
Beat eggs, sugar and muscovado light and fluffy and stir in the butter. Vill ni baka med en god whisky måste ni testa Black Velvet toasted caramel whisky
Beat butter and sugar until fluffy. A rich and compact cake with delicious taste of chocolate. It is important to not over bake the cake because it may become dry
In a large bowl, cream together the butter and sugar until light and fluffy. After removing them from the oven, immediately loosen cake edges with a knife
Förvärm ugnen till 175 grader. Smöra och bröa en (djup) sockerkaksform lätt. Blanda mjöl, bakpulver, baksoda, salt och kryddor i en mellanstor skål (ställ undan)
Malin at Sugar Coated made a Mug Cake for two with Dulce de Leche, the perfect version for us. Malin på Sugar Coated har avslutat sina Dulce dagar och det har hon gjort med bravur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.