Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med
Lägg dem i en stor kastrull och täck med vatten. Koka upp och skumma med en slev. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter
Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.