Hur många gånger har du inte stått där med öppet kyl och tänkt. Jag har ju INGENTING att äta. Hacka upp de grönsaker du har hemma och släng i tillsammans med köttfärssåsen
Ställ sedan in i ugnen på 100 grader ca 5-6 timmar, lite beroende på hur tjock bit kött du har. Ta fram den sen från kylen och värm snabbt upp den i såsen en stressigt onsdag och servera med tortilla, majs, riven ost, tomater och annat gott och ni har middag på 7 minuter
Alsacepizzan tarte flambée har inspirerat till dessa festliga, smakrika tilltugg. De går bra att förbereda och förvara inslagna i folie i kylen fram till gratineringen
1. Pizza kitt hittar ni i vilken mataffär som helst och det brukar ingå tomatsås. Börja med att slå på ugnen 200° och stek färsen i de kryddor som önskas
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Hoppas era juldagar har varit bra. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Jag har ju haft sån tur att jag har fått min farmors gamla hushållsassistent som ju har köttkvarn och korvhorn å allt och det funkar hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.