4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Laga burgundisk kyckling- och korvgryta – tips på bästa vinet tillLäs också. Alsacepizzan tarte flambée har inspirerat till dessa festliga, smakrika tilltugg
1. Pizza kitt hittar ni i vilken mataffär som helst och det brukar ingå tomatsås. Börja med att slå på ugnen 200° och stek färsen i de kryddor som önskas
Just nu är det ganska många som letar recept på vilt har vi märkt och därför tänkte vi att ni säkert vill ta del av vår senaste viltmiddag och få lite inspiration från den också
Någon som vet när den här rätten började lagas i Sverige. Måndag igen. Jag tänkte börja veckan med någonting så vardagligt som mjölkstuvade makaroner - en riktig husmorssklassiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.