Bryn rulladerna i smöret tills de fått fin färg runt om. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Flytta över rulladerna till en gryta och häll vattnet i stekpannan och koka ur samt tillsättbuljontärningarna
Eftersom jag själv har just detta – vettigt betalt och drägliga arbetsförhållanden – så tycker jag inte att det är mer än rätt att jag lägger ett par kronor extra
Alltifrånsnittar och tilltuggtillolikasmördegspizzor och nu pajer. Jag har nyligen upptäckt hur smidigtfärdig smördeg är att ha på lut i frysen eller i kylskåpet då det går att trolla fram en massa roliga rätter med det
Gör som du brukar när du bakar bröd och var rädd om degen,alltid 37 gr på degspadet och ej för mycket mjöl, hellre en kletig deg då blir brödet saftigare. Jag tog minstavmixer och gjorde mönster i brödet innanjäsning 40 minuter och sedan i ugnen på 200. - Läs hela inlägget här 37 gr p
Detta är en favoritdessert hemma hos oss, enkel och snabb att förbereda och fantastiskt god. För att uppskattas ännu mer av de yngre kan man om man vill byta ut lite av den mörka chokladen med en ljusare variant
Carbonaran är godast när den är alldeles nylagad,tillsammans med ännu mera Parmesan och givetvis nymalen svartpeppar, men funkar självklart även i matlådan dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.