Bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper. Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Här bakas det äppelkakor var och varannan dag, och häromdagen var vi till Äppelfabriken och mustade ett gäng äpplen till fantastisk äppelmust på bag-in-box
Vad ska man då fika på. När mina kollegor tar en kaka eller frukt på rasten äter jag ingenting. Då får man den härliga chokladaromen med ett trevligt skum på toppen
Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel
Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse på LCHF semla så var jag ju tvungen att testa
Vill man ha tunnare pesto så kan man hälla på mer olja. Hll på ca 1 1/2 dl grädde över + 1 dl vatten. Pesto4 dl olivolja eller rapsolja1-2 dl solrosfrön2 dl permesan, eller liknande smakrik ost
Många har frågat efter recept på nöt/mandel-fritt bröd, så här kommer ett sånt. LCHF-bröd innehåller väldigt mäktiga ingredienser, så jag blir mätt på en skiva med smör på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.