Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min
Nybakat gluten och laktosfritt bröd efter Lailas recept. Kommer nog bli en del Gluten och laktosfria recept i bloggen framöver eftersom jag inte får äta något med det
Kantarellsoppa. Ansa och hacka svampen. Kantarellsoppa. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en kastrull tillsammans med lite smör och den hackade svampen
Alldeles len och full av kantarellsmak, serverad med smörstekta kantareller, vaktelägg och löjrom. Lyft upp dem direkt och lägg ner dem i ättiksblandningen
Häll på lite av det kalla vattnet och rör tills jästen löst sig. Tillsätt resten av vattnet, olja, salt, havregryn, vetekli och nästan allt mjöl, spara lite till utbakningen
Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Kantarellsoppa. Lite pilgrimsmusslor på det och sen toppa med knaperstekt bacon och friterad purjolök. Mängden kantareller beror helt och hållet på ens beroendegrad (finns det nån stödgrupp
Idag gjorde jag mina Bovetefrallor, dom är glutenfria, nötfria och vegan så dom passar dom flesta. Jag hade i pumpakärnor och russin också vilket jag kommer fortsätta med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.