En lite barnsligare variant och en som definitivt är bara för de vuxna, dajm och tryffel blev det. Som sig bör så ändrade jag på receptet en smula och skvätte i lite lingonlikör vilket visade sig vara ett väldigt smart drag om jag får säga det själv
Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev. Jag hade visserligen tänkt göra kyckling i långpanna men efter en tur till IKEA efter jobbet och därefter veckohandling på ICA (allt finns nu hemma fram till torsdag
-) Jag gjorde en hallonsorbet och en chokladglassoch så här gjorde jag. Eftersom jag precis opererat bort mina mandlar så blir det mycket glass för min del och eftersom jag är känslig för laktos och jag inte tycker det finns speciellt god laktosfri glass ute i affären så blir det till att göra sin egen
LivsstilChokladglass med banan och mandelsmör Av. BananChokladglassDessertEnkelt ReceptHälsosammare AlternativMandelsmörMatbloggNicecreamRawRawfoodÄldre
Apelsin ochchokladglass som känns lite extra passande nu på hösten. Låt svalna och blanda med resterande grädde, mjölk, apelsinskal, apelsinsaft och socker
När jag var liten så var Sundbornglassen med smak av punsch och små bitar mörk choklad i den absolut den godaste glassen jag visste ,jag tror ännu hemglass har den kvar nu har jag gjort min egen variant av den i min nya glassmaskin receptet är beräknat på min glassmaskin som tar max 3,2 dl röra att frysa men har ni större maskin kan ni säkert gånga upp receptet. Vispa äggulor och socker luftigt i en skål blanda sedan allt försiktigt inklusive punschen följ sedan instruktionerna på din glassmaskin min fick gå i ca 15 min
Bananglass är så himla gott och enkelt att göra. Skär bananen i bitar och lägg in i frysen. Då slipper du att slänga övermogna bananer och kan lätt göra din bananglass när du känner för det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.