Skär ut sockerkaksbottnen lika stor som glassblocket och lägg upp på ett ugnsfat. Lägg glassblocket på sockerkaksbottnen, täck med hallonen och spritsa marängmassan vackert över så att det täcker ordentligt
Att göra sin egna glass är faktiskt enklare än vad många tror och så blir det bara så mycket bättre. Faktum är att den flesta glassen som många är vana vid ute i våra butiker fegntligen inte borde få kallas för glass
Detta är min än så länge mest lyckade hemmagjorda glass. Smakar precis som gräddglass. Men högre proteinhalt än vanlig glass, lägre fetthalt och defenitivt bättre kolhydrater är detta ett optimalt kvällsmål/ post träningsmål eller innan tränings mål
Något annat som kan lysa upp ens dag lite extra är den makalöst, ljuvligt, underbara, helt otroliga chokladglass vi hade som efterrätt i lördags efter att vi käkat Fondue
Över huvud taget har jag ett mycket ambivalent förhållande till glass som inte är glass, mitt eget namn på frysta desserter som inte passerat genom en glassmaskin
Hittade två recept på glass som jag bara va tvungen att testa. Jordgubbsglass. Blanda sedan samman och häll i upp i glassmaskinen om du har en sådan och kör tills glassen blivit krämig
Har får ni recept på Tiramisuinspirerad glass, en mycket god sådan. Jag har införskaffat mig en glassmaskin och det är lite lustigt att jag inte tänkt på att skaffa mig en tidigare i mitt liv, för glass är och har länge varit en favorit