Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta med vit chokladmousse
-) Jag gjorde en hallonsorbet och en chokladglassoch så här gjorde jag. Vipsa äggvitorna till ett hårt skum, tillsätt sockret och vispa lite till, blanda med bärmoset
LivsstilChokladglassmed banan och mandelsmör Av. BananChokladglassDessertEnkelt ReceptHälsosammare AlternativMandelsmörMatbloggNicecreamRawRawfoodÄldre
När jag var liten så var Sundbornglassen med smak av punsch och små bitar mörk choklad i den absolut den godaste glassen jag visste ,jag tror ännu hemglass har den kvar nu har jag gjort min egen variant av den i min nya glassmaskin receptet är beräknat på min glassmaskin som tar max 3,2 dl röra att frysa men har ni större maskin kan ni säkert gånga upp receptet. Vispa äggulor och socker luftigt i en skål blanda sedan allt försiktigt inklusive punschen följ sedan instruktionerna på din glassmaskin min fick gå i ca 15 min
Mixa kexen till smulor och rör ihop med smöret. Lägg färskost, kvarg, ägg, likör, socker, vaniljpulver och ¾ av den smälta chokladen i en bunke och rör ihop till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.