Mörkchoklad paletas
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 70 % mörk choklad
  • 1 vatten
  • 1 ljus sirap
  • 1 salt
  • 1 kanel (nypa)
  • 1 mörk choklad
  • 1 matolja
  • 1 salt och chipotlechilipulver mixad tillsammans1. Blanda alla ingredienser och låt dem smälta ihop i en kastrull under vispning.2. Fyll glassformar med chokladvätskan och frys allt i ca 8 timmar, men helst över natten.2. Ta isglassarna ur formarna och servera genast. Doppa chokladisglassarna i smält choklad och dekorera ev. med kakaonibs och chipotlesalt.3. Doppchoklad: Smält mörk choklad och matolja och värm till 45 grader.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.