1250 g
fryst hallon 250 g fryst mango 2 msk flytande honung 600 g kokosmjölk 125 g blandade nötter 1 msk socker 0,5 msk smör Citronmeliss LimezestHäll kokosmjölken i två separata skålar. Tillsätt den frysta mangon i den ena skålen och hallonen i den andra. Tillsätt lite av honungen i de båda skålarna. Mixa skålarna separat med en stavmixer. Stek nötterna snabbt (ca. 2 min.) i en stekpanna tillsammans med ½ msk smör och 1 msk socker. Lägg alla blandade nötter på en plåt och in i ugnen på 225° och rosta ca. 15 min. Skopa upp glassen, tillsätt nötterna på toppen och lägg några citronmeliss blad på toppen. Servera.
Lägg rabarber och hallon i en kastrull ihop med strösocker, vatten och citronzest. Varva rabarber- och hallonkräm, cheesecakecrème och drömkross i ett glas
12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Njut av din smoothie tillsammans, servera gärna med ett kul sugrör eller en rolig drinkpinne. Här delger jag ett recept som blev mycket uppskattat av både stor och liten
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Garnera medhallon och apelsin innan servering. hallon. Skala och mixa mango och vänd ner det i krämen. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Låt den svalna i formen och servera med färska hallon och vispad grädde. De enda jag hjälpte till med var att riva och pressa citronen samt smälta smöret annars har hon smörat och bröat formen, knäckt ägg och gjort precis allt själv =) Undrar om man har en liten bakmästare här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.