Hej nya vecka. Hoppas din måndag börjat på bästa sätt. Min har börjat ganska lugnt med en frukost och en morgonpromenad o nu sitter jag och dricker en kaffe och ska ge er ett nytt recept tänkte jag Ett ”nyttigt” sådant dessutom
Smält smöret i en stekpanna, låt brynas utan att smöret bränns vid. Tillsätt sedan ströbröd, socker och stek på medelhög värme under omrörning i ca 6 min tills ströbrödet får en fin gyllenbrun färg
vispgrädde. 1mintchoklad (12 plattor) + 4 st till garnering. 1vispad grädde (valfritt). 1konserverade päron (valfritt)Värm vispgrädde i en kastrull, smält chokladen i grädden under omrörning
Mixa frukten till glass. Servera direkt (eller frys in) och strö över nötter och färska bär. TIPS. Spetsa till det med till exempel mixade rabarber för fräschör, en klick jordnötssmör för en spännande sälta eller mjölk för en milkshake