De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Och de är goda, men jag brukar göra müslikulor som också innehåller kolasmet och kokos, som jag tycker slår dessa
Och stämmningen höjdes ytterligare lite under eftermiddagen då jag drog igång med att baka julgodis. Jag älskar julenoch känner mig smått frustrerad över att julstämmningen är totalt bortblåst i år
Leila som ibland visar sin kokkonst i TV står bakom detta recept helt och hållet. Rör om då och då. Men vill gärna tipsa om det så här för dfet är de absolut godaste hemgjorda kolor jag ätit
Frugan bakar och vi smakar, tack för dessa ljuvliga bullar som fick oss att längta till Julen. Gör så härBlanda ihop smör, florsocker och vaniljsocker till fyllningen i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.