Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp medchokladochDulcedeLeche. Spritsa ett lager DulcedeLeche i bottnen på skalet, fyll på med fyllningen
Hon har använt sig av DulcedeLeche Classic i sin Glass med krossad chokladochdulcedeleche. Så trots att sommaren är över vill vi delamed oss av ett recept som duktiga Matildas mat knåpat ihop med vår DulcedeLeche
Ta av kastrullen från värmen och rör i chokladen så den smälter helt. Finhacka chokladen. Vänd ner chokladsmöret i äggsmeten och mjöl i smeten och blanda ihop
Visp ihop smör, socker och vaniljpulver i en bunke med en elvisp eller bakmaskin. Jag älskar Dulcedelecheoch småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna
Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt medmängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
DekorationVärm en liten kaka medmjölkchoklad några sekunder i mikron. Hyvla med hjälp av en osthyvel eller potatisskalare chokladspån på chokladkakans släta sida
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Fyll en sprits medDulcedelechen. Det blev vår alldeles egna variant på fudge, nämligen Lakritsdulcefudge, ju längre namn desto godare julgodis… eller… ja just namngivningen måste vi nog bli lite bättre på men ni fattar svängen meddetta godiset utan några ytterligare förklaringar
Så det blev en tårta med hasselnötsbottnar, fylld med blåbärssylt, dulcedelecheoch blåbärsmousse. Tänk på att räkna med i tiden att sylten och bottnarna måste svalna ordentligt innan du monterar tårtan
Dulcedeleche - fyllda tarter med pistagekrokant ochchokladganache. Jag älskar verkligen dulcedelecheochdet tillsammans med lite knaprig krokant och en len härlig ganache
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.