12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm. Vispa grädden hårt, blanda ned i rabarbersmeten och häll upp i portionsskålar
Hacka chokladen i små bitar eller använd chokladknappar. Till detta recept så gjorde jag först syrensocker och syrensirap och sen bakade jag drömmar med syrensocker som är skalet till pajen
Jag älskar Dulcedeleche och småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna. Blanda ihop alla torra ingredienser, chokladen ska inte vara för grovt hackad men inte för fint heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.