Perfekt att köra köttfria dagar hemma. Du får i dig mer grönt, är snäll mot miljön och den där tunga känslan i magsäcken finns inte där när man kör på lite mer vegetariskt
Den här soppan har vad som krävs av en soppa när januarikylan har slagit till. 1 pkt kokta vita bönor (230 g), sköljda. 1 pkt kokta vita bönor (230 g), sköljda
30 gram smör. 30 gram smör. Polenta är lika lätt att göra som vanlig gröt, men den kräver samma uppmärksamhet som risottto - det vill säga att du vaktar den och rör om då och då
Förra veckan bestämde jag mig för att ha en dag i veckan när jag äter vegetariskt. Det ger mig möjlighet att vidga mina vyer i köket, det är bra för miljön och det är bra för min kropp
Gratinera i ugn 175 grader ca 30 minuter tills konsistensen känns bra. 30 minuter till. Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbet som jag bara måste tipsa er om , en riktigt lyxig rotfruktslasagne med en sås som smakar av senap
Denna vecka inföll den vegetariska middagen på en onsdag – jag gjorde kikärtsbiffar. Som ni kan se på bilden blev det dock mer ”kikärtsbollar”, men det låter inte lika aptitretande tycker jag
Januari är hemsk. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Grädda i 225 grader i ca 30 minuter. ca 30 minuter. Sådär ja, nu är det ett nytt år och nya tag. Börjar 2011 med att prova på ett paj recept som jag fått från en underbar familj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.