Krämig kycklingpaj med paprika, 4-6 portioner. 1 msk fiberhusk. 1 krm salt. 1 ägg. 1 bit purjolök, ca 300 g. 1 röd paprika. 1 burk crème fraiche paprika & chili. Sätt ugnen på 175°C. Förgrädda sedan pajskalet i 8-10 minuter till skalet fått lite färg. 1 msk fiberhusk. 1 krm salt. 1 ägg ½ dl vatten. 2 kycklingfiléer 1 bit purjolök, ca 300 g 1 röd paprika. 1 burk crème fraiche paprika & chili
Kycklingpaj. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. 1 dl lättfil. 1. 1 purjolök. 1 gul paprika. 1 röd paprika. 1 dl matlagningsgrädde. 1 dl lättmjölk. 1 dl riven ost. 1. 1 dl lättfil
1 tsk salt. 1-2 st schalottenlök. 0,5–1 dl thaichilisås. Låt sjuda i 10 – 15 minuter. Ta ut pajen och strö riven mozarella över och ställ sedan in pajen i ugnen i ca 10 minuter till. 1 tsk salt. 1-2 st schalottenlök. 1 dl thaichilisås
Den här kycklingpajen blir riktigt god och härligt krämig. Krämig kycklingpaj 4-6 port. 100 g smör. 1 gul lök. 1 liten röd paprika. 1 liten grön paprika. 1 liten burk skivade champinjoner. 1 msk vetemjöl. 1 msk kycklingfond. Nagga och förgrädda pajskalet i 200 grader i 10 min. 100 g smör. 1 gul lök
Pajdeg3 dl vetemjöl125 g smör2 msk vatten. Fyllning2 paprikor, gul och röd3 kycklingfiléer1–2 pressade vitlöksklyftorSmör till stekningÖrtsalt och svartpeppar2 msk hackad timjan2 dl riven ost. Förgrädda i 200 grader i 10–15 min. 2016-01-01 @ 20. 31. 125 g smör. 1–2 pressade vitlöksklyftor
Arbeta ihop pajdegen och tryck ut i en pajform, förgrädda i 200 grader ca 15 minuter. 125 g smör eller margarin. 1 pkt bacon. 8-10 soltorkade tomater. 10-15 Kalamatioliver. 1 dl grädde. 1 vitlöksklyfta
125 g smör. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 200°C i 10 min. 100 g crème bonjour vitlök. 125 g smör. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 200°C i 10 min. 100 g crème bonjour vitlök
Kycklingpaj (4 personer). 1st. 1 st. 10 st. 1 st. 1 st. 1 msk rapsolja. Ta ut pajskalet och sänk värmen till 175°C. 1st. 1 st paprika. 10 st körsbärstomater. 1 st röd lök
Här kommer ett gott recept på kycklingpaj. 3 dl vetemjöl125 g smör2 msk kallt vatten. 2 kycklingfiléer300 g purjolöksmör½ tsk salt1 röd paprika2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili3 ägg2 dl riven ost. Förgrädda pajskalet ca 10 min
Grädda i ugnen på 200 grader i 10 min eller tills den blivit gyllenbrun. 125g smör. 1/2 dl chilisås. 1/2 dl hackad röd lök. 1/2 dl hackat äpple. 1 stor vitlöksklyfta. 1 tsk curry (kan bytas mot chili om man vill ha hetta). 1 rensad och fint skuren kyckling
100 g smör eller margarin (gärna flytande). 100-150 g kycklingfilé. 120 g bacon (ett paket). 100-150 g konserverade champinjoner. 100 g cocktailtomater eller små plommontomater. 1 dl vispgrädde alt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.