Lyxig saffrans- och kanelrostad mysli
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g grov
  • 200 g naturella pistaschnötter
  • 200 g mandel
  • 150 g pumpafrön
  • 150 g solroskärnor
  • 80 g naturell
  • 4 msk vatten
  • 2 msk avocadoolja
  • 2 - 3 msk flytande honung
  • ½ - 1 g saffran
  • 1 - 2 msk kanel
  • 50 g torkade skivade jordgubbar - köper jag på Ostboden i Saluhallen Uppsala
  • 100 g torkade blåbär
  • Rosta myslin, antingen båda plåtarna samtidigt på varmluft
  • 150 grader eller en plåt i taget på 175.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.