Lyxig Ravioli med kalvfärs och Basilikasmör
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Pastadegen
  • 150 g durumvete
  • 150 g vetemjöl
  • 3 st ägg
  • 1 msk olivolja
  • Fyllning
  • 400 g kalvfärs (går bra även med fläsk eller kycklingfärs)
  • 250 g ricotta
  • 50 g riven Svedjans gårdsost (eller parmesan)
  • 15 g torkad Karl Johansvamp
  • 2 msk strimlad salvia
  • 1 st ägg
  • 1 st finhakad vitlök
  • 2 msk finhackad gul lök
  • ½ dl torrt vitt vin
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • Koka i vatten med salt och olivolja i 3 minuter
  • Brynt smör med vitlök & basilika
  • 100 g smör
  • 2 msk finstrimlad basilika
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • ½ dl strimlad purjolök
  • 1 st urkärnad tärnad tomat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.