Ingredienser Portioner. 4 250 g champinjoner 2 msk smör 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1/2 sats ratatouille-grönsaker (se länk under steg 3) 400 g färsk gnocchi (potatis) 250 g mozzarella 1/3 sats pesto (se länk under steg 3) 2 msk pumpakärnor 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Blanda såsen med den nykokta pastan. 400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Koka pastan nästan klar. 500g pasta penne eller liknande. Bottna en smörad ugnsform med hälften av pastan, strö över en tredjedel av osten, bred ut köttfärssåsen, strö ytterligare 1/3-del av osten och till sist resten av pastan. Relaterade 500g pasta penne
Så gott folk, gör eran egen pastadeg och era egna fyllningar, det rekommenderas varmt. Pastadegen. Kör den genom pastamaskinen på största öppningen och vik den seda och kör igen med öppningen uppåt så den inte blir luft mellan
Täck eventuellt formen med ugnsfolie om ytan börjar bli välgräddad innan pastan är klar. Strö på resten av den rivna osten och en näve persilja och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 45 minuter tills lasagnen är genomlagad och pastan helt mjuk