Servera lutfiskenmedsåsen, kokt potatis, kryddpeppar, grön ärtpuré och eventuellt stekt bacon eller stekt fläsk i små tärningar som man gör i Bohuslän och i Norge
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Smaka av med salt och peppar om det behövs före servering
Principen är densamma som när man helsteker kött – man låter helt enkelt fisken få vila. Servera lutfiskenmedsåsen, kokt potatis, kryddpeppar, grön ärtpuré och eventuellt stekt bacon eller stekt fläsk i små tärningar som man gör i Bohuslän och i Norge
Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Separera gulan från vitan och låt vitorna stå någon timma i rumstemperatur. Som jag lovade tidigare så kommer jag ikväll bjuda på det absolut bästa receptet på macarons, ett franskt litet bakverk som är ljuvligt gott och absolut inte behöver vara svårt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.