Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
I måndags var jag på ett riktigt mysigt ställe i Gamla stan, Sthlm Tapas Selected. Tapas = goda små rätter i spansk tappning = typ det bästa jag vet -jag älskar plockmat
Tapas och Rött Vin är en suverän kombination. Jag blev sugen på nåt litet gott till ett glas vin. Jag tog lite Svenska godsaker, som passar fint till Tapas
Kan rekommendera två bra Tapasrestauranger där, El Faro som ligger längst ut på piren. Tapas är perfekt som LCHF-mat, en plocktallrik med godsaker passar riktigt fint nu till sommaren
Det behöver inte nödvändigtvis vara en bit kött som läggs över glöden, så för att ge inspiration att tänka utan för den vanliga grillmiddagen gjorde jag flera olika tapas
Nu är det ju dagen före julafton och därför blir det inte julmat i bloggen idag utan lite bilder från vårt besök på Stockholm Tapaspå kungsholmen i veckan
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.