Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämigpotatisgratäng. Det var litedåligt väder på dagen, men påeftermiddagen kom solen
Fisk funkar lika bra pågrillen som påspisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
12 färskpotatisar. 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 12 färskpotatisar 4 kokta ägg 2 rödlökar 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g 1 krm salt 1 krm peppar 75 g Arla® Svenskt Smör
Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar. Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta
Och det är dessutom väldigtkonstigt att det intefinns mer och bättre veganska alternativpåolikatapasrestaurangeriSverige (åtminstoneintei Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Lägg en litenklick smör på varje och bred ut den slarvigt. Arbeta ihopingrediensernatill degen till en smulig massa, det går enklast med fingertopparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.