Helgerna går så galet fort förbi, igår när jag va ledig så passade jag på att få ner all julbelysning utomhus & städade ur uterummet, så härligt när solen skiner, så man känner hur man längtar ut, sitta i solstolen , ta mysiga grillkvällar och känna den underbara värmen mot sin hud, jag bara väntar på bikini dagarna med sol & bad
Lyft sedan upp kakan med papperet och bjud på fika eller packa ner den i picknickkorgen. Servera gärna kakan med vaniljsås, vispgrädde eller vaniljglass
De har nu börjat mogna så smått och som vanligt har jag fullt sjå med att ta hand om fallfrukten. Jag serverade den därför med vaniljsås, vilket blev riktigt mumsigt
Kladdig, kanelsmakande och absolut jättegod. 150 g smör 2 ½ dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk kanel ½ krm salt 2 ½ dl vetemjöl 2 ägg pärlsocker att strö på Smält smöret i en kastrull och rör i övriga ingredienser
Börja med att smörja en form. Medans kakan kallnar blandar du till glasyren. Blanda kokosen med lite karamellfärg i taget tills den fått den färgen du önskar
Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar botten och häll i smeten i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.