Rör ihopmajonnäs, gräddfil ochpepparrotoch bred runt omochovanpåtårtan. Kantskär brödskivorna. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Rör ihop smör ochsocker. Blanda i mjöl och tryck ut degen i en långpanna med bakplåtspapper. Skär rabarbern i bitar och lägg dem ovanpåoch tryck ner dem lätt i degen
God kväll fina ni. Idag har jag svängt ihop julens godaste fudge, denna är så himla krämig ochgod, den riktigt smälter i munnen, favorit fudgen helt klart
Ett recept från Per MorbergsbokMorberg lagar husmanskost. När jag berättade för en vän att jag skulle göra mannagrynspudding så svarade hon "åh det hade vi ibland på äldreboendet jag jobbade på förut" och det känns som en bra beskrivning av denna efterrätten
Mannagrynsgröt, det åt man ju som liten. En slät mild gröt som jag åt med kanel & socker på. Min pappa gjorde smörbrunn, solöga, en stor smörklump i mitten av gröten som fick smälta
Känn med en sticka - när stickan är torr så är kakan klar. Låt kakan svalna. Detta är en mjuk och saftig kanelkaka med en härlig frosting av cream cheese